DRIFTINFO

OSBY | 20 mar - 22 mar

Vattenläcka Visseltofta

Uppdatering kl. 09:23, 2021-03-21

Lika plötsligt som en stor vattenläcka kan uppstå, lika snabbt försvann denna spårlöst då vi levererade vatten till Visseltofta med tankbil. Vi har fortsatt läcksökt under morgonen men hittar ingenting och flödena ut från vattenverket är normala.

Vi avbryter därmed läcksökningen för denna gång.

 

Med vänliga hälsningar

Skåne Blekinge Vattentjänst AB

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Uppdatering kl. 22:44

Vi har sökt efter vattenläckan under kvällen men dessvärre har läckan ännu inte gjort sig tillkänna. Vi kommer att transportera vatten meddelst tankbil till Visseltofta för att fylla på reservoaren under natten. Under imorgon bitti Söndag kommer vi att fortsätta sökandet efter läckan. Vi uppmanar fortsatt Visseltoftaborna till stor sparsamhet av sitt kommunala dricksvatten tills läckan är funnen samtidigt som vi ber Er att meddela oss i det fall Ni upplever något ovanligt såsom lågt vattentryck, smutsigt vatten, ser en stor vattensamling etc. Kontakta oss då på vårt  journummer 010-211 97 90.

 

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar

Skåne Blekinge Vattentjänst AB

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi har för närvarande hög vattenförbrukning och letar efter en läcka på vattenledningsnätet i Visseltofta

 

För att ringa in läckan kan vi behöva göra områdesvisa korta avstängningar av vattnet. Vi ber er vara sparsamma med vattenförbrukningen.

 

Vi tar tacksamt emot tips om var läckan finns. Hör gärna av er om ni till exempel får dåligt tryck i kranarna eller om ni ser en stor vattensamling.

Utanför ordinarie arbetstid hänvisar vi till vårt journummer 010-211 97 90.

 

Tack för hjälpen!

Skåne Blekinge Vattentjänst AB